Welkom op de website van Casa don Tycho vakantie appartement Torrevieja
Huur ons compleet goed ingericht appartement op nog geen 250 meter van de middellandse zee. Betrouwbaar, compleet en betaalbaar. Vrij uitzicht. Alles wat u nodig heeft voor een aangename vakantie is aanwezig en in nieuw staat. Nieuw interieur 2013!!! Er is Nederlandse satelliet tv en vaste internet verbinding.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op circa 100 meter is een schoon en openbaar zwembad/midgetgolf aanwezig. De straat oversteken en direct achter een grote supermarkt zijn diverse zeer goed betaalbare en goede restaurantjes en barretjes gelegen direct aan zee.Het schone en mooie strand "Los Naufragos" is circa 5/10 minuten wandelen en beschikt over de befaamde blauwe vlag voor de hoogste normen. Constant zijn er badmeesters aanwezig en diverse activiteiten in de zomermaanden. O.a. waterfietsen, springkussens, zonnebedden verhuur zijn standaard.

Torrevieja staat bekend om haar grote zoutmeren en een heel gezonde klimaat. Torrevieja heeft een hele lange boulevard waar het heel het jaar gezellig is. Elke avond is er markt en kermis. De laatste jaren zijn er vele Chinese megabazaars naast de al bestaande winkeltjes bij gekomen, waar u goedkoop allerlei spulletjes en kleding kan kopen. De moderne en grote kledingboetieks vind u in de grote winkelcentrum "Zenia Boulevard"en"de Habaneras". Er is hier ook een mega Carrefour supermarkt, een casino, bowlingbaan en bioscoop te vinden. De jachthaven van Torrevieja hoort tot de grootste van de middellandse zee. De vele recreatie bootjes zorgen voor een aangename sfeer. Er zijn veel leuke steden en plaatsen in de buurt, zoals o.a.. Murcia, Orihuela, Alicante, Cartagena, Elche, Benidorm, Santa Pola etc.etc. Er zijn 2 spectaculaire waterparken in de direct omgeving. De beroemde zoutmeren van Torrevieja zijn prachtig, waar vaak een grote populatie flamingo's te vinden is. Wij raden altijd een aan een auto te huren, maar er rijden ook bussen. In het centrum zijn diverse toeristische informatie centrums te vinden, maar ook in het appartement is altijd veel info te vinden van de omgeving. Onze betrouwbare Nederlandse huismeester heeft ook een ophaal/wegbrengservice voor de gene die geen auto hebben gehuurd. Hier hoeft u zich dan ook nooit te vervelen. Jong en oud. Geschikt voor de perfecte strandvakantie of om te overwinteren. Wilt u meer weten, vraag dit dan gerust. Met advies over tickets, autohuur of wat dan ook helpen wij u graag. Zolang u maar een geslaagde vakantie heeft. Er is geen vaste aankomst dag dus zijn er mogelijkheden zat. U kan vliegen op Murcia (30 minuten), Alicante (40 minuten)of eventueel Valencia (130 minuten).

VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN